Novo 34/38/42 cm - Keramični lonec Barcelona (01.503.34/38/42)

Velik lonec z okroglo podlago, rahlo zožen navzgor.


Izdelek je izdelan iz debelostenske glazirane keramike. Glazura zapolnjuje zunanji del lonca in notranjega do standardne ravni tal (približno 10 cm od zgornjega roba). Preostali del notranjosti ni glaziran. Po sajenju je običajno, da ta del ni viden in ne vpliva negativno na vizualno zaznavanje.


V stilskem smislu je izdelek univerzalen - ustreza tako klasičnim kot sodobnim prostorom. Na stenah je geometrijski vzorec.


Zahvaljujoč izbiri ustrezne vrste gline in visoki temperaturi žganja je lonec odporen proti zmrzali in ga lahko uporabljamo tudi na vrtu, tudi pozimi.


V setu so 3 velikosti.


fi: 24 cm

višina: 34 cm,


fi: 28 cm

višina: 38 cm

in


fi: 36 cm

višina: 42 cm
Zunanje dimenzije navajamo na najširših točkah članka. Več informacij najdete na zavihku tehnični podatki. Izdelki so ročno izdelani in dejanske mere se lahko nekoliko razlikujejo od deklariranih (+/- 5%).


Lonec je opremljen z izbirnim odtokom vode - ima luknjo, zaprto z vodotesnim čepom - glede na predvideno uporabo lahko luknjo preluknjate ali pustite zaprto.


Naročite kolikor želite - prevoz boste plačali le enkrat! Ne glede na to, koliko izdelkov izberete, boste za dostavo še vedno plačali eno fiksno ceno. Zaradi teže ali dimenzij izdelka ga je treba za varen transport prevažati na paleti. Ker pa bo veliko prostega prostora - dobavite lahko vse dodatne izbrane izdelke - na primer ta model, druge velikosti ali druge lonce iz naše trgovine brezplačno. Priporočamo vam, da kupite čim več izdelkov - prihranite pri transportnih stroških

fi: 24 cm

višina: 34 cm


34/38/42 cm - Keramični lonec Barcelona (01.503.34/38/42)

  • Ogledov:: 23
  • Šifra: 5905925099953
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 0.00€
  • Brez DDV: 0.00€

Oznake: keramični lonec, lonec, barcelona